Populaire bestemmingen

Excursiereizen Tsjechie

Tsjechie is een prachtig Europees land met verrassend veel bezienswaardigheden en activiteiten die je er kunt doen. Veel mensen ervaren excursiereizen naar Tsjechie dan ook als zeer prettig en willen vaak nog meer van het land zien na een reis.

De bezienswaardigheden in Tsjechie

De hoofdstad van Tsjechie is Praag, deze stad is echt de moeite waard om te bezichtigen. Het staat namelijk vol met bezienswaardigheden en is bovendien heel erg gezellig! Zo heb je in Praag bijvoorbeeld de volgende bezienswaardigheden:

  • Het Gouden straatje
  • De bekende Karelsbrug
  • Het oude stadsplein

of een van de andere bezienswaardigheden!

Alle excursiereizen Tsjechie van vele reisorganisaties


Het eten in de stad Praag is ook heel erg goed en bovendien goedkoop. De stad staat sowieso bekend om de lage prijzen en gezelligheid. Tijdens kerst is de stad fantastisch versiert en het is daarom ook een aanrader om de stad tijdens kerst te bezoeken.

Uiteraard biedt Tsjechie meer dan alleen de stad Praag en kun je ook excursiereizen/rondreizen door het hele land Tsjechie heen maken. Zo bieden sommige organisaties excursiereizen aan naar Tsjechie die ook naar de stad Budapest gaan. Zo zie je de stad Praag en Budapest en onderweg nog veel van het prachtige Tsjechie!

Een breed excursiereizen Tsjechie aanbod!

Op deze website vindt u alle reisorganisaties die excursiereizen en rondreizen aanbieden naar Tsjechie. Het aanbod van deze organisaties is breed, zo heb je keuze uit verschillende soorten reizen naar dit prachtige land. Wij raden u aan om de organisaties goed te vergelijken zodat u niet alleen de mooiste reis kunt uitkiezen, maar ook de goedkoopste!

Advies of inspiratie nodig?
Wij doen u gaag wat suggesties!
Klik hier voor meer informatie


Maandelijks excursiereizen suggesties in uw mailbox? Meld u dan hieronder aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Naam

E-mailadres